Четвъртък,

Хороскоп: Девите са пред труден избор, водолеят прелива от енергия

От: Рачо Рачев -
9912
Хороскоп: Девите са пред труден избор, водолеят прелива от енергия
A
A
A

Овен

Взетите днес решения позволяват да стъпите на здрава основа, да затвърдите позициите си, да доминирате в средата и у дома. Представете си ярко и с подробности това, което искате да постигнете. Маркирайте важните крачки и репери по пътя. Не обръщайте внимание на неприятностите, те няма да траят дълго. Този ден ни е даден за лично творчество и развиване на талантите.

Телец

Ден на фонтана от приливаща енергия водеща ни към лична и духовна самостоятелност. Включва се каналът на кармичната родова памет. Всички сили трябва да се насочат към подобряване условията ни на живот, работа и труд. Бъдете активни, подходете отговорно към всичко, с което се занимавате. Ще има късмет и ползи там, където нещата се правят по традиционния начин.

Близнаци

Днес Луна и Нептун от Риби са в конфликтен аспект със Слънцето на родените в третата декада. Водете градивни разговори, нищо да не се руши. Не прекратявайте връзки, независимо кой и как се опитва да ви въздейства. Съзидание по всички възможни начини е девизът на деня. Градете, търсете съюзи, в които да обедините личния си и творчески потенциал. Бъркате ако се изолирате.

Рак

Ден на фонтана от приливаща енергия, която ще помогне да работите самостоятелно и да постигнете целите си. Днес всеки може да намери своите тайни и явни източници на сила, подкрепа и ресурс. Силите ни се усилват и бликват във всички важни дейности и инициативи. Насочете цялото си внимание за благоустройството на дома и страната. Включва се каналът на кармичната родова памет.

Лъв

В този ден се включва каналът на кармичната родова памет. Дано всеки избор, който правите да е за доброто на фамилията ви. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Представете си ярко и с подробности тази линия на поведение, работа и отношения, която смятате, че е най-добрата за вас и близките ви и я следвайте неотклонно. Вечерта е зареждаща.

Дева

Днес може да излезете от зоната си на комфорт или да бъдете поставени пред труден избор. За някой предстои преместване в нов дом или среда, а за друг приемане на нови хора в екипа. Ще се наложи да се посвиете преди да се разширите. Направете размествания и ремонти. Ще се почувствате притиснати и изолирани. Насочете силите си към укрепване на семейните връзки.

Везни

Символ на деня е фонтанът от преливаща енергия и желанието да се постигне най-доброто в ситуацията. Представете си ясно посоката, която ще следвате и търсете начин да реализирате намеренията си. Днес силите са насочени към подобряването на живота и бита, към обезпечаване бъдещето ни и това на децата. Всеки може да се докосне до тайни източници на сила и ресурси.

Скорпион

Ден за самовглъбение, включва се каналът на кармичната памет. Медитирайте и действайте по чувство в този ден. Енергията ви се усилва. Може да се справите с всяка болка и проблем и да подкрепите близките. Съзиданието и градежа са символите на деня. Помислете как да обновите дома и личните си връзки. Ще намерите пътя, който до момента ви е убягвал и ще кажете точните думи.

Стрелец

Родените в третата декада трудно ще изкачат върховете, които са си поставили като лична амбиция и цел. Някой ще ви изпревари на финала. Днес не може да си позволите пасивност, но и прекалената амбиция може да ви разболее. Не се претоварвайте, намерете време за релакс и се погрижете за нуждите на близките си. Вечерта носи смирение и любов, успокоявате топката.

Козирог

На личното ни ниво днес си оправяме къщата и правим някои ремонти, а на обществено ниво се задейства програма за обезпечаване на бъдещето на нацията. Тенденцията е да се постигне компромис. Сега е момента да градите, а не да рушите. Време е да реализирате замислите си и да подобрите условията на живот за семейството и децата. Всяка промяна ще е за добро.

Водолей

Ден на фонтана от преливаща енергия. Вървим към презареждане, води ни желанието да си оправим живота и този на семейството. Вечерта Луната преминава през точката на обсебването. Не си променяйте възгледите и мнението, независимо какво се случва и какви предложения ви правят. В момента е важно за всеки да мисли с главата си, а не да приема наготово чужди съвети и предписания.

Риби

Съвпадът на Луна и Нептун в Риби ще ви помогне да реализирате поне една мечта. Дори и неща, за които не сте вярвали, че ще се случат ще ви зарадват в този ден. Рядко фикс идеите, които преследваме се сбъдват, но днес и това може да стане. Вложете целия си оптимизъм и талант в нещата, които правите или започвате. Поне в една посока на живота ще получите подкрепа и шанс.

Източник: Монитор

 

Силен ли е имунитетът ви? Вижте как да разберете!

Всички любопитни новини са тук!


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com