Хари се сдуши с Бон Джоуви в студиото на Бийтълс

Рокаджията ще запише благотворителен сингъл за ветераните

Хари се сдуши с Бон Джоуви в студиото на Бийтълс | StandartNews.com

Джон Бон Джоуви пристигна в легендарното студио „Аби Роуд“, където „Бийтълс“ записваха хитовете си, предадоха от „DailyMail“. Рокаджията ще презапише песента „Unbroken“ на култовата си група „Бон Джоуви“, в която се пее за американските ветерани, страдащи от посттравматичен стрес, за игрите „Invictus“ - международното спортно събитие за контузени или болни военни служители, основано от принц Хари. Там Джон ще се срещне с внука на Елизабет II, който ще наблюдава записа. Певецът също ще разкаже на Хари и за създавнето на парчето. Музикантът ще забие новата версия заедно с хора на „Invictus“.

„Ще дам на Хари тамбурина и ще видим какво ще направи“, пошегува се Джоуви в интервю. „Исках да му подаря тази песен за игрите, исках да дам нещо на народа. Припевът този път ще е изпълнен от 12 ветерана. Новата версия на парчето ще бъде включена в новия ни албум, а то ще излезе като сингъл на време за игрите и се надявам да събере малко пари за организацията“, допълни певецът.

Джон призна, че вече не е сигурен как трябва да се обръща към Хари, след като принцът обяви оттеглянето си от кралското семейство.

„Чудех се как да постъпя, как да му викам. После осъзнах, че той вече ще е „Изпълнителят, известен преди като Принц“, пошегува се певецът, препращайки към псевдонима на покойния си колега Принс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай