Хари и Меган за последно като „SussexRoyal“

Херцозите скоро ще обявят новата си марка в Инстаграм

Хари и Меган за последно като „SussexRoyal“ | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл написаха последното си съобщение като кралски особи в Инстаграм профила „SussexRoyal“. Херцозите на Съсекс официално се оттеглят от височайшето семейство и вече няма да тиражират кралския профил, тъй като Елизабет II не им позволи да ползват думата „кралски“.

„В момента най-важно е здравето на всички по света и намирането на решения на проблемите, причинени от пандемията. Ние ще фокусираме тази нова глава от нашия живот върху приноса ни за излизане от кризата. Може да не ни виждате вече тук, но работата продължава. Благодарим на общността на нашите последователи – за подкрепата, вдъхновението и общото ни задължение да вършим добро за света. Нямаме търпение скоро отново да се свържем с вас. Бяхте чудесни. До тогава пазете себе си и всички около вас“, гласи последното съобщение в „SussexRoyal“ на Хари и Меган.

Както стана ясно, херцозите още тази седмица ще обявят новата си марка и благотворителна организация в Инстаграм. Те ще разкрият бъдещите си проекти и ще се захващат за работа, тъй като вече са финансово независими, както пожелаха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай