Хари и Меган – шампиони в Инстаграм

Принцът и бившата актриса биха Уилям и Кейт по лайкове

Хари и Меган – шампиони в Инстаграм | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл фигурират в 9 от 10-те най-популярни поста в профилите в Инстаграм на кралските семейства – тяхното и това на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Херцозите на Съсекс са с най-харесваните фотоси както на тяхната страница „SussexRoyal“, така и в тази на херцозите на Кеймбридж – „KensingtonRoyal“. Единственият кадър, който отсрамва семейството на по-големия брат, е сладка снимка на 6-годишния принц Джордж и 4-годишната принцеса Шарлот в училищни униформи.

Снимка номер 1 е първата среща на кралица Елизабет II с новородения Арчи – 2,903,082 харесвания. На второ място, с почти равен брой лайкове, е пост, свързан отново с наследника на Хари и Меган – официалното изявление за раждането на Арчи, което дори не е снимка, а само надпис „Момче е!“. Арчи присъства в общо 6 от най-популярните поста, като снимките без него са два кадъра от кралската сватба на родителите му, както и тяхното официално изявление относно Мегзит (1,868,851 харесвания). Фотосът на принц Джордж и Принцеса Шарлот заема осмото място в класацията с 2,130,163 лайка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай