Хари предлага нова сделка на кралицата

Защо?

Хари предлага нова сделка на кралицата | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл се готвят да летят обратно за Острова. Херцозите на Съсекс ще преговарят за удължаване на договора им с кралското семейство за Мегзит. Това би им позволило да продължат да покровителстват благотворителните си фондации, въпреки че се считат за неработещи членове на кралското семейство. Елизабет II им даде едногодишен гратисен период, който изтича на 31 март.

Очаква се Хари и Меган да се завърнат в Лондон през януари. Преди това те ще са провели разговори с кралското семейство, за да уточнят подробностите на новата сделка. Източник на "The Sun" разкри, че преговорите ще преминат по-спокойно от срещата на върха в Сандрингам през миналия януари, когато херцозите на Съсекс шокираха кралския двор, като съобщиха без предупреждение напускането си със съобщение до медиите.

Преди обаче кралското семейство да направи отстъпка по споразумението, ще се запознае със сделките на Хари и Меган с Нетфликс и Спотифай, които според медийни публикации са на стойност съответно за 100 и 30 милиона паунда. Според източници от Бъкингам кралицата настоява да се увери, че договорите отговарят на високите й ценности, предаде Дарик.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай