Хари и Меган се обидиха, поредна провокация

Какво направиха този път Съсекс

Хари и Меган се обидиха, поредна провокация | StandartNews.com

Само няколко дни след като бе разпространен първият официален портрет на крал Чарлз III, на който е с кралицата-консорт Камила, синът му принц Уилям и неговата съпруга Кейт, двамата отцепници от короната решиха да отвърнат на удара.

Принц Хари и Меган Маркъл не присъстват на въпросната снимка, въпреки че тя е направена по време на погребението на кралица Елизабет II, когато те също бяха на Острова, пише EVA.

Портретът, разпространен от двореца Кенсингтън, е многозначителен – настоящето и бъдещето на монархията. И принц Хари със съпругата му Меган Маркъл не са част от нея.

Това донякъде не би трябвало да изненадва двамата, защото те сами решиха да се отделят от короната и да се наслаждават на цивилния живот без кралски задължения. Явно обаче са се почувствали по някакъв начин засегнати, защото те също пуснаха две нови свои снимки.

Основното, което прави впечатление на тях, е, че са се хванали за ръце, а както знаем членовете на британското кралско семейство съзнателно избягват публични интимни жестове като прегръдки, целувки, държане за ръце.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай