Хари и Меган с голямо обещание към Елизабет II

Херцозите на Съсекс ще присъстват в катедралата „Свети Павел” на 3 юни за служба на благодарността

Хари и Меган с голямо обещание към Елизабет II | StandartNews.com

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл обещаха на британската кралица Елизабет II да не устройват драми по време на посещението им в Лондон, за да отпразнуват годишнината от възкачването й на престола, съобщи Daily Mail.

Отбелязва се, че херцогът и херцогинята на Съсекс обещали да се държат сдържано по време на празника, пише "Марица". Според изданието двойката ще участва в официални събития. По-специално, те ще присъстват в катедралата „Свети Павел” на 3 юни за служба на благодарността.

Това е първото пътуване на принц Хари и Меган Маркъл до Обединеното кралство с техния тригодишен син Арчи и дъщеря Лилибет, която скоро ще навърши една годинка.

Според изданието организаторите на празника се притесняват, че завръщането на херцога и херцогинята на Съсекс ще засенчи специалния празник на Нейно Величество. Елизабет II се възкачва на трона на 6 февруари 1952 г. Платинения юбилей на кралицата ще бъде отбелязан през юни 2022 г. Елизабет II ще стане първата кралица в историята на страната, управлявала 70 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай