Кейт Мидълтън – бижуто на наградите БАФТА

Притеснен съм колко от хората тук са играли членове на семейството ми, шегува се Уилям

Кейт Мидълтън – бижуто на наградите БАФТА | StandartNews.com

Кейт Мидълтън бе коронното бижу по червения килим на тазгодишните британски кинонагради БАФТА. Херцогинята на Кеймбридж открадна шоуто за пореден път и блесна в бялозлатната рокля на „Александър Маккуин“, която тя облече през 2012-а – така уважи молбата на организаторите на събитието всеки да бъде в носена дреха.

Неотлъчно до Мидълтън, разбира се, беше принц Уилям, издокаран в класически смокинг. Херцогът на Кеймбридж изрази недоволството си за тазгодишните номинации – по-точно за липсата на етническо разнообразие сред актьорите. Той също така шеговито сподели притеснението си от броя артисти, които са изиграли членове на семейството му. Уилям – като президент на БАФТА, се качи на сцената, за да връчи на продуцентката на „Междузвездни войни“ Катлийн Кенеди приза за цялостно творчество „Fellowship Award“.

Кризата Мегзит също не остана пренебрегната. Брад Пит за съжаление не успя да долети до Роял Албърт Хол в Лондон за церемонията, за да получи наградата за най-добра поддържаща роля за „Имало едно време в Холивуд“. Колежката му Марго Роби я прие от негово име. В речта си тя погледна към херцозите на Кеймбридж и заяви: „Брад твърди, че ще кръсти статуетката си Хари, след като я отнесе в САЩ. Негови думи, не мои.“ Кейт и Уилям се засмяха на шегата заедно с публиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай