Кейт избра най-добрите карантинни фотоси

Херцогинята на Кеймбридж ще представи стоте най-добри снимки от конкурса "Hold Still" на дигитална изложба на 14 септември

Кейт избра най-добрите карантинни фотоси | StandartNews.com

Кейт Мидълтън съобщи, че е избрала стоте финалисти във фотографския конкурс "Hold Still", в който се включиха над 31 000 участници. Целта на проекта бе да се заснеме как британците живеят в условията на карантина. 

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Херцогинята на Кеймбридж стартира "Hold Still" през май. Той е организиран заедно с Националната портретна галерия, на която Мидълтън е патрон. Инициативата продължи шест седмици, през които трябваше да бъдат документирани духът и настроението на нацията по време на изолация. Стоте снимки, подбрани от Кейт и останалите членове на журито, ще бъдат представени на дигитална изложба на 14 септември, предаде БТА.

Някои от фотографиите ще бъдат изложени физически в различни градове в страната по-късно през годината. Журито е подбрало победителите не въз основа на фотографското качество или техническа стойност на снимките, а заради кадрите, запечатали емоциите и опита на хората в необичайната ситуация.

Самата Кейт е запалена по фотографията. Тя сподели, че качеството на снимките, участвали в проекта, е забележително, а историите, запечатани в кадрите, са изключително вълнуващи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай