Кейт и Уилям с юбилей. Колко струва роклята й? /ФОТО/

Двамата пуснаха нови снимки, празнуват насаме

Кейт и Уилям с юбилей. Колко струва роклята й? /ФОТО/ | StandartNews.com

Принц Уилям и Кейт МидълтънТочно преди 10 години Кейт Мидълтън и принц Уилям се ожениха. В чест на 10-та годишнина херцозите на Кеймбридж днес споделиха две нови снимки, направени тази седмица на територията на двореца Кенсингтън.

Снимките са направени от британския фотограф Крис Флойд, който е работил с много известни лъскави списания, включително Vogue, Vanity Fair и Harper's Bazaar. Флойд е заснел и рекламни кампании за Apple, British Airways, Sony и други. Той каза, че наскоро е посетил Кеймбридж за първи път и по изненадващо стечение на обстоятелствата е помолен да снима двойката.Кейт Мидълтън и принц Уилям

Беше много вълнуващо и приятно да прекарам известно време с тях в двореца Кенсингтън, особено след като херцогинята е доста силен фотограф, сподели впечатленията си Крис Флойд.

За снимките Кейт е заложила на нежносиня флорална рокля на стойност $ 132, която вече носеше на пътуване до Пакистан през 2019 година.

Херцозите на Кеймбридж най-вероятно ще отпразнуват годишнината насаме. Очевидно тържеството ще бъде доста скромно, предвид факта, че кралското семейство все още е в траур за дядото на Уилям - принц Филип, който почина този месец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай