Къде избяга Силвия Кацарова от студа

Певицата и мъжът й се наслаждават на ваканция в Южна Америка

Къде избяга Силвия Кацарова от студа | StandartNews.com

Силвия Кацарова се спаси от българския студ в Южна Америка. Култовата певица и мъжът й избягаха в слънчевия Парагвай, разкри самата тя в социалните мрежи, където се изфука с няколко снимки от екзотичната дестинация, на които се вижда прекрасната вила, в която гостуват на приятели.

Парагвай е една от малкото дестинации, на които Силвия изненадващо не е била. По всяка вероятност съпрузите ще се наслаждават още няколко седмици на ваканцията, тъй като следващият концерт на певицата е през март. В края на женския месец Кацарова тръгва на турне, като първа спирка е Варна, след което отива в Русе. Феновете в морската столица могат да очакват грандиозно шоу - празничен пролетен концерт с най-хубавите песни на Силвия Кацарова и рожден ден на Теди Кацарова. 

Силвия и вторият й съпруг са заклети пътешественици. Двамата вече обиколиха цяла Азия и сега явно попълват пропуснати маршрути. "С Любо не само сме сродни души, но сме обладани от една и съща страст в опознаването на далечни земи", споделяла е култовата певица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай