Къде отиде Борис Джонсън на меден месец

В края на юли премиерът в оставка и половинката му Кари отпразнуваха сватбата си с роднини и приятели

Къде отиде Борис Джонсън на меден месец | StandartNews.com

Британският премиер в оставка Борис Джонсън е на кратко частно посещение в Словения, съобщи кабинетът на тамошния му колега Роберт Голоб, потвърждавайки информацията, публикувана по-рано от таблоидите в Обединеното кралство.

От него уточниха още, че меджу двамата политици не е планирана среща, което означава, че твърденията на медията, писали, че Борис и съпругата му Кари са заминали на меден месец, са верни, въпреки че от Даунинг стрийт отказват да потвърдят официално този факт.

Вестник "Indipendent" отбелязва, че Борис и Кари Джонсън са избрали за своята почивка словенския петзвездния бутиков хотел "Вила Планинка", който обещава на гостите си, че ще "забавят темпото, хармонизирайки ритъма с вашия вътрешен баланс".

В края на юли Джонсън и половинката му Кари отпразнуваха сватбата си с роднини и приятели на парти в имот на милиардера и спонсор на британската Консервативна партия лорд Банфорд, припомня БТА. Тържеството се състоя в голяма бяла шатра в пределите на имението Дейлъсфорд хауз, датиращо от 18-и век.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай