Къде да срещнем принц-ерген

Топ пет на необвързаните кралски особи, след като внукът на Грейс Кели се ожени

Къде да срещнем принц-ерген | StandartNews.com

Тази събота в Катедралния храм на Монако свободните принцове остават с един по-малко - внукът на Грейс Кели и син на принцеса Стефания - Луи Дюкре, се жени за своята приятелка Мари Шевалие. Но тези, които искат да срещнат принц или принцеса,  не бива да се отчайват - все още има необвързани. За тях разказва РИА Новости:

1. Хюсеин бин ал-Абдулла, принц на Йордания /25-годишен/

Принц Хюсеин е завършил престижния университет в Джорджтаун и академията Сандхерст, Великобритания. Той е много популярен не само в Йордания, но и в света - в Инстаграм има над 2 милиона последователи, които непрекъснато се увеличават.

В блога му има снимки от светски приеми и пътешествия. Принцът се увлича по мотоциклети, футбол и свири на китара.
Хюсеин се занимава и с благотворителност и също така придружава баща си - крал Абдулла Втори, на официални визити.

Принцът може да бъде срещнат на официални и светски събития по целия свят, които той посещава като представител на Йордания. Освен това той много пътува в родната си страна и често идва в Европа, за да види сестра си, която учи в Сандхерст.

2. Николай, принц на Дания (19 години)

Внукът на датската кралица Маргрет Втора е известен модел. През 2018 г. той успешно дебютира в Седмицата на модата в Лондон и продължава да покорява сърцата на поклонници по целия свят.

Николай е седми в редицата на наследниците за датския престол. Наскоро стана известно, че принцът е решил да учи в Копенхагенската бизнес школа. Пробвайте се и вие да постъпите там - това е още един шанс да го срещнете.

3. Себастиян, принц Люксембургский (27 години)

Синът на херцога на Люксембург - една от страните с най-висок стандарт на живот в Европа - Анри, е едва шести в чакащите за престола.Той се интересува от изкуство, увлича се по алпинизма. А по време на следването си в един от американските университети, се пристрасти и към ръгбито.

Принцът може да бъде срещнат на планинските склонове, той е и любител на пътешествията.

 

 

 

 

 

4. Принцът на Бруней Абдул Матин (27 години)

Един от най-желаните ергени в света е принцът на Бруней Абдул Матин. Състоянието на баща му се оценява на 20 милиарда долара, а 27-годишният Матин има над милион последователи в Инстаграм.

Принцът се увлича по бокс, поло и военно дело. Той има магистърсска степен по изкуства от университет в Лондон и диплома от военната академия в Сандхерст, Великобритания.

Според думита на Абдула, идеалната жена за него трябва да бъде естествена. Всяко комиче, което се смята за такова, може да пробва да срещне брунейския принц в спортната зала, на мачовете на "Манчестер Юнайтед", на турнирите по поло или на заседанията на различни международни организации, където той представлява страната си.

5. Константин-Алексиос, принц на Гърция и Дания (20 години)

Константин-Алексиос е най-големият син на гръцкия принц Павел и кронпринцесата на Гърция Мария-Шантал. По бащина линия негови роднини са британската кралица Виктория, руската Велика княгиня Олга Константиновна, а също и датските крале Кристиян Девети и Фредерик Девети. Да срещнеш Константин-Алексиос е напълно реално в Джорджтаунския университет, където той сега учи. В междучасията той публикува свои снимки в инстаргам и има хиляди последователи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай