Kaufland Card подарява Audi Q5 за рождения си ден

Програмата за лоялност става на една година и ритейлърът празнува с големи намаления и награди

Kaufland Card подарява Audi Q5 за рождения си ден | StandartNews.com
  • Програмата за лоялност става на една година и ритейлърът празнува с големи намаления и награди

Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България ще отбележи първия рожден ден на програмата си за лоялни клиенти - Kaufland Card, с много подаръци. Всеки притежател на картата, регистрирал се от самото начало на програмата през 2022 г., ще участва автоматично в томбола за чисто нов автомобил Audi Q5 Sportback или за един от десетте електрически скутера PIAGGIO 1+ Е5. Играта ще се реализира в периода 21 март – 11 юни.

Много изненади и награди очакват пазаруващите и в хипермаркетите на Kaufland. При всяка първа покупка за деня на стойност над 40 лв. на клиентите ще се отключва възможност да завъртят „Колелото на наградите“ в приложението на картата. Там ги очакват много разнообразни изненади – различни намаления на сметката, изключително изгодни продукти на стойност от 1 стотинка, 50 стотинки, 1 лев или 1,50 лв. или точки, които след това клиентът да използва за отключване на купони.

„Kaufland Card отбеляза нова ера в развитието на нашата верига. С нея можем да оформяме промоциите си изцяло според предпочитанията на клиентите си. Колкото по-често клиентът сканира картата, толкова повече персонализирани предложения можем да им изпращаме.“, коментира Ялчин Джем, Търговски директор на Kaufland България и член на борда на директорите.

Kaufland Card е достъпна в два варианта – физическа, която може да бъде издадена във всеки хипермаркет на веригата, и дигитална, която може да бъде изтеглена от приложението на Kaufland.

С всяко пазаруване притежателите на Kaufland Card трупат точки и активират ексклузивни и персонализирани купони с още по-атрактивни оферти.

Използването на Kaufland Card при всяко пазаруване предоставя на клиентите разнообразни предимства: седмични оферти, точки за лоялност, персонални купони и игри с награди, както и отстъпки за услуги и продукти извън хипермаркетите на веригата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай