Канят Памела да спасява белите мечки

Канят Памела да спасява белите мечки | StandartNews.com

Сергей Донской, руският министър на природните ресурси и екологията, покани Памела Андерсън на предстоящия Източен икономически форум, където двамата да обсъдят темата за отстрела на белите мечки, предава ТАСС. Офератата на Донской е отправена от неговия профил в социалната мрежа фейсбук. "Участието на знаменитости в обсъждането на тази тема привлича внимание върху екологичните проблеми", пише той.

Поводът е писмо на актрисата от "Спасители на плажа" до руския президент Владимир Путин неотдавна, в което Андерсън го моли да не допуска китоловния кораб "Уинтър бей", натоварен с 1700 тона месо от кит, да премине през руски води на път за Япония. "Проблемите на екологията не се ограничават само до борбата срещу китоловната промишленост. Например в Канада, родината на Памела Андерсън, и до ден днешен е разрешен отстрелът на белите мечки, въпреки че в Русия и другите страни от арктическия регион той е забранен", продължава Донской.

"Ще се радваме да видим на форума не само Памела Андерсън, а същото така Леонардо ди Каприо, Харисън Форд, Джони Деп", пише очевидно активният министър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай