Какво знаем за новия Ерген

Евгени Генчев е зодия рак

Какво знаем за новия Ерген | StandartNews.com

Както бе обявено, 33-годишния пловдивчанин Евгени Генчев е новият Ерген на България.

Пианистът е възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон. Изнасял е концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други.

Виртуозният музикант е чест гост в редица събития и програми на световните телевизионни гиганти, а сред най-впечатляващите му изяви е изпълнението му в шоуто на Хайди Клум – „Следващият топ модел“.

От профила му в Инстаграм става ясно, че е роден на 23 юни и е зодия Рак, пише ladyzone.

„Благодаря ви за прекрасните пожелания! Това е морковената торта, направена по поръчка, която е без глутен и без захар. Иска ми се да е и без мазнини… Добре че изгорих малко калории по време на тренировката си днес“ – пише Евгени на 23 юни 2021 г.

През юни т.г. Евгени е бил за първи път в Япония. Там той изнася концерти с челиста от световно признатата група 2Cellos – Лука Шулич. Двамата свирят заедно от много време, имали са концерти в много страни по света, а през септември 2021 г. се изявяват и в Пловдив.

От 9 до 15 август той ще участва във фестивала Sweet Struggle Festival в родния му Пловдив. Освен концерт Евгени ще води и мастър класове.

А в YouTube канала си качва много интересни клипове, например видеото към композицията Someone You Loved на Люис Капалди. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай