Какво жертва Сашо Кадиев заради гаджето

Актьорът е спрял да играе на любимите си видеоигри в името на любовта

Какво жертва Сашо Кадиев заради гаджето | StandartNews.com

Гаджето на Сашо Кадиев - Ивелина Чоева, го отървала от страстта му към електронните игри. Още преди да се раздели с бившата си жена Таня, Кадиев не й обръщаше особено внимание, защото е страстен геймър или поне така се оправдавал, преди да срещне настоящата си любима.

„Пристрастен съм към електронните игри и това датира от 89-а година”, признава самият актьор. „След като се прибере в дома си, бърза да хапне и да седне на плейстейшъна. Сашо винаги закъснява за работа, защото играе по цяла нощ игри. Накрая ляга за 2-3 часа и се успива. Той често е глобяван за закъснение за предаването „Преди обед”, тъй като е цъкал джойстика до ранни зори”, разказаха пред столичен таблоид близки до семейството на Катето Евро.

Водещият сам си е признавал, че след като завършва гимназия две години не е излизал от дома си, защото играел по цяла нощ, а през деня спял. Искал от майка си да му носи храна и да не го закача за нищо. След дългото отшелничество, Кадиев все пак се взел в ръце. Започнал да учи и да работи, но и до днес не може да изкара и ден без компютърни игри. Сега обаче времето, което прекарва пред монитора, е силно редуцирано в името на любовта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай