Неделя,

Какво става с поредната синоптичка в НОВА? Тайната

От: Редактор -
3920
Какво става с поредната синоптичка в НОВА? Тайната
A
A
A

След екипното забременяване на всички синоптички на NOVA, сега май и заместничката им очаква наследник. Става дума за Стефани Обадяру, която замества Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Щастливата новина обаче се пази в тайна, защото Стефани все още не е уведомила шефовете си в медията.

Когато това стане, телевизията няма да й търси заместничка. тъй като Никол Станкулова, която стана майка на второто си дете Андреа през октомври, ще бърза да се върне на екран още в началото на следващата година.

За разлика от нея, Гери Малкоданска, която трябва да гушне второто си дете около Нова година, ще се отдаде на майчинството най-малко една година.

Стефани е в началните месеци на бременността си и поне засега спокойно може да прикрие състоянието си. Тя не казва дори кой е таткото на бебето и във Фейсбук се води необвързана.

Според мълвата става въпрос за заможен бизнесмен, който я уредил на апетитната длъжност в Нова ТВ. Неизвестната доскоро красавица дължи екзотичната си външност на микс от гени - майка българка и баща нигериец.

За съжаление момичето губи татко си преди 8 години, когато е едва на 14, а мъката от кончината му е незараснала рана за нея и до днес. 

 

 

 

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com