Какво става? Бойко Василев щракна капан на Юксел Кадриев

Двамата влизат в сериозна конкуренция

Какво става? Бойко Василев щракна капан на Юксел Кадриев | StandartNews.com

Неизчерпаем извор на музикални таланти се оказа родната тв гилдия. След като по Коледа Юксел Кадриев направи певческия си дебют и пусна първото си парче в свое изпълнение, сега по стъпките му тръгва и Бойко Василев.

Дарбата на водещия на „Панорама“ досега е била известна единствено на близките и роднините му, пише вестник Ретро.

Покрай празненствата около скорошния му рожден ден обаче сериозният журналист сподели публично, че усилено свири на китара и пее. В репертоара му влизали френски шансони, италиански канцонети, че дори и оперни арии. Василев от години се разтушвал от работата си с пеене, но се притеснявал да се изявява пред непознати.

Покрай новото амплоа на колегата си от новините на Би Ти Ви Юксел Кадриев набрал повече кураж и вече обмислял дали да не пусне и той авторско парче за меломаните.

Василев имал подкрепа да експериментира в музикалния бранш от съпругата си Албена, която е продуцент на сутрешния блок на БНТ. Двамата станаха родители на син Георги през 2021 г.

Младата брюнетка е втора жена на журналиста. От първата си съпруга Адриана той има пораснал син, но след тежкия развод с нея не общуват. Колегата му Юксел също преживя подобни лични драми и именно те го тласнали да разкрие романтичната си същност на певец и писател.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай