Какво става с кучето на Денди след смъртта му

Три месеца след кончината на Любомир Милчев все още няма заподозрян за неговата смърт

Какво става с кучето на Денди след смъртта му | StandartNews.com

Музикантката Йоана Савова, момичето което първо съобщи за кончината на най-добрия си приятел Любомир Милчев-Денди, най-сетне си върна кучето му Хининус.

Сладкото четириного дълго време беше в неизвестност след смъртта на собственика си. Оказа се, че е взето от Кристофър Кейн, съквартирант и близък приятел на Дени.

"Много дълго време искахме да ни го върне, тъй като животното е възрастно и ние сме неговото семейство, заслужава да е с нас", сподели приятелката на Денди.

"Много ми е мъчно за него. Той беше най-близкият ми човек. Три месеца минаха, откакто спря да бие сърцето на най-уникалния за мен човек. Няма да го забравя", споделя Йоана пред столичен ежедневник.

Приживе Денди имаше само двама приятели - Йоана и кучето Хининус. Четириногото винаги присъстваше на светски събития на писателя и журналист. На една от последните изложби на холандска дизайнерка кучето беше на рамото на собственика си, като кожена яка, а ден преди това бе на фотографска изложба и седя съвсем мирно и само на красив италиански диван.

Три месеца след кончината на Любомир Милчев - Денди все още няма заподозрян за неговата смърт, макар че са разпитани стотици свидетели на последните дни на писателя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай