Какво се случва, ако досаждаш на Майк Тайсън в самолета ВИДЕО

В суматохата боксьорът слязъл от самолета

Какво се случва, ако досаждаш на Майк Тайсън в самолета ВИДЕО | StandartNews.com

Бившият световен шампион по бокс в тежката категория Майк Тайсън наби досаден пътник в самолет. В публикуван в социалните мрежи запис се вижда как "Железният Майк" нанася юмручни удари на пътник, намиращ се зад неговата седалка. Инцидентът се е случил вчера преди началото на полет между Сан Франциско и Флорида.

55-годишният бивш боксьор, доминирал в тежката категория през 80-те и 90-те години, започнал да удря пътника няколко минути, след като се качили на борда, съобщава очевидец, цитиран от сайта Ти Ем Зи. Според същия свидетел пътникът зад Тайсън се опитвал непрекъснато да говори на бившия боксьор. Ексшампионът го помолил да се успокои, но напразно. След това самият Тайсън си изпуснал нервите и се обърнал, за да го удари.

Видеото от инцидента показва пътника със следи от кръв по слепоочието.

В суматохата Тайсън слязъл от самолета, а пътникът е подал оплакване.

Майк Тайсън е един от най-емблематичните персонажи в историята на бокса. Най-младият шампион в тежка категория, спечелил титлата на 20 години, той редува моменти на слава, като серия от 37 победи в началото на кариерата си, с провали като неочаквано поражение през 1991 г. и трагикомичен мач срещу Ивендър Холифийлд през 1997 година. През 1992 г. Тайсън е осъден за изнасилване и изпратен в затвора за близо 3 години. През 2007 г. той призна, че е пристрастен към кокаина, пише dir.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай