Какво призна Мария Илиева за Александър Междуречки

Той е изключително грижовен баща, разкри певицата за мъжа в живота си

Какво призна Мария Илиева за Александър Междуречки | StandartNews.com

Мария Илиева призна, че Александър Междуречки – бащата на наскоро родената й дъщеря София, е изключително грижовен родител. Певицата и бизнесменът, който е син на прочутия столичен кмет от соца Петър Междуречки, са избрали името на бебето, веднага щом видеозонът е разкрил, че ще имат момиченце.

„Той е всичко, което може да се очаква от един добър баща“, беше откровена Мария по Би Ти Ви и определи тяхната любов като „осмисляща, мъдра и изпълваща“. Илиева сподели, че и двете й бременностти са протекли съвсем нормално. Но първата и най-голяма разлика е, че София е по-спокойна от батко си Александър – триседмичната госпожица спи без прекъсване по пет часа на нощ, което е истинска благословия за родителите ѝ. Бабите също постоянно се включват в целия график на София.   

Алек, чиито татко е бившият футболист Георги Михайлов, активно е включен във всичко, което се случва. Той дори понякога приготвял млякото за сестричката си, а когато тя  плаче, я милва, целува и успокоява. Майка му го насърчава  да ѝ пее, но той засега отказва. Това обаче не обезсърчава Мария, която сподели, че синът ѝ „пее много сърдечно и фалшиво“. „Старая се да съм добър родител, но това става ясно по-късно“, откровена е още Илиева.

Мария сподели и още нещо - че винаги е искала дете със светли очи и се надява София да е наследила очите на баща си.  Тя коментира, че вече има всичко, което би искала: „Благодарна и щастлива съм за нещата от живота, които ме доведоха до тук“, каза още звездата.

Както може да се очаква, въпреки грижите за децата, Мария остава активна на музикалната сцена. Певицата имаше участия до последно преди раждането и излизаше на сцената бременна в деветия месец. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай