Какво предрича ясновидецът на Сталин

Вирусът отслабва, настъпват проблеми в политически план, прогнозира Волф Месинг

Какво предрича ясновидецът на Сталин | StandartNews.com

Волф Месинг - ясновидецът на Сталин, е предвидил появата на опасна зараза през 2020 година. Той казва още, че през 2021-ва същата зараза ще започне да отслабва и ще ни пощади, а човечеството няма да изчезне от лицето на земята. Според него обаче тежки времена ще преживее Европа в политически план.

Месинг е роден в Полша в края на миналия век, но дълги години живеее в СССР. Влиза в историческите хроники благодарение на уникалния си дар да предвижда бъдещето. Той посочва точната дата на Деня на победата във Великата отечествена война, предупреждава Василий Сталин от фатална опасност и го спасява от смърт. Обявява и точната дата на смъртта на Йосиф Сталин, с когото са  близки приятели, но предвижда и собствената си кончина, съобщава Ретро.бг. Отивайки на операция през 1974 г., се сбогува с близките си предварително, знаейки, че няма да се върне от болницата. Много от неговите пророчества са стигнали до нас.

Според Месинг в Русия през 2021-ва ще се появи пророк, който ще поведе нацията към по-добро бъдеще. Месинг прогнозира и голям конфликт между Китай, Япония и Южна Корея, който ще продължи дълго.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай