Какво очаква зодиите в последните дни на 2023

Седмичен хороскоп

Какво очаква зодиите в последните дни на 2023 | StandartNews.com

Какво очаква зодиите в последните дни на декември - вижте в седмичния хороскоп на астролога Петя Георгиева.

Овен

Намалете темпото по отношение на задълженията и го увеличете в областта на развлеченията. Комбинирайте собствените си желания с тези на близките и ако те по някакви причини не са доволни от вас, направете всичко възможно за запазване на мира у дома. Да изпълните последната седмица от месеца и годината с вълнуващи преживявания е напълно във възможностите ви.

Телец

Ще сте доста мнителни и недоверчиви, но това е "нож с две остриета". Ще ви е полезно, когато се намирате в общество на непознати, защото няма да сте податливи на измами и манипулации. Що се отнася обаче до близките ви, до колегите, приятелите, роднините, членовете на семейството, постарайте се да общувате с усмивка и желание за разбирателство. 

Близнаци

Каквото и да се случи около вас, реагирайте с чувство за хумор. Когато сте извън дома, независимо дали сте на разходка или се налага да изпълните някакви задачи, ще забележите, че освен с добронамерени и усмихнати се разминавате и с начумерени и враждебни люде.

Рак

Пълнолуние във вашия знак. Какво по-красиво и по-вълнуващо от това. Луната, управителят ви, да влезе между двата празника в собствения си дом. Присъствието ѝ там ще се отрази положително на вдъхновението, настроението, творческия ви потенциал. Посветете по-голямата част от времето си на близките. 

Лъв

Част от събитията може да се разминат с очакванията ви и този факт леко да ви развали настроението. Независимо дали в празничните дни ще почивате или се налага да работите, дали ще сте у дома или сте решили да пътувате, обстоятелствата ще са променливи и различни от първоначалните ви предположения.

Дева

Ограничете контактите само до хора, с които се чувствате спокойни. По възможност не общувайте с непознати и категорично се дистанцирайте от онези, които непрекъснато ви натрапват грижите си. Дори в магазините поддържайте само задължителната комуникация. Дозирайте задачите, не се преуморявайте и не надценявайте физическите и психическите си възможности.

Везни

Не прекалявайте със социалните контакти. Ориентирайте се към дейности, в чието изпълнение сте сигурни, за да не се налага да търсите допълнително мнение. Колкото сте по-самостоятелни, толкова по-лесно ще се справите със задачите, които сами си набелязвате. Всяка външна намеса ще се отрази на настроението, ще засили колебанията ви.

Скорпион

Празничната обстановка ще стимулира чувствителността ви. На моменти ще се чувствате буквално като натегната пружина. Забавлявайте се колкото и както ви се харесва, но предпазливо. Придържайте се към логиката и здравия разум.

Стрелец

Спокоен период, наситен с положителни емоции. През пълните няколко дни можете да действате активно по довършването на изостаналите задачи и подготовка на следващите цели. Ще сте доста импулсивни, избягвайте спонтанните решения. В края на седмицата под влиянието на Марс и Меркурий настроението ви ще става все по-еуфорично.

Козирог

Стремежът ви да създадете перфектна организация за посрещането на празниците може леко да ви изтощи, а и да ви поизнерви. Правилното разпределение на времето и преценка на собствените ви сили са основен фактор за поддържане на добро настроение и увереност в себе си. 

Водолей

Празниците зареждат с добро настроение, но и с известна доза меланхолия. Усетите ли, че ви става тъжно без очевидна причина, осигурете си малко лично време. Уединете се, разходете се, насладете се на чудесата на природата, където и да сте, пише az-jenata.bg.

Риби

Довършете започнатото и не стартирайте нищо ново. В дните между двата празника ще получите ценна информация, която ще проясни някои съществуващи към момента ситуации и ще ви ориентира към правилната насока, в която трябва да вложите усилията си. Ще улесни бъдещите ви действия и решения. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай