Какво направи Виктор Калев в Мадрид

Топ актьорът спечели овации и емоции с „Грамофонът“

Какво направи Виктор Калев в Мадрид | StandartNews.com

Виктор Калев продължава да печели овации и емоции не само у нас, но и по света, с вече култовия си моноспектакъл „Грамофонът“. Известният и обичан актьор излезе на сцената в елитния театър „Гоя“ в Мадрид пред еуфорична публика от сънародници, дошли от всички краища на Испания. Адреналинът удари тавана, когато Виктор видя сред зрителите приятели и съседи от родния му Златоград, които отдавна живеят и работят в кралството. Чувствителната му душа не успя да скрие сълзите си в мига, в който зърна своя съученичка от родопския край, която от години е жител на Палма де Майорка.

Калев отново и все така виртуозно обедини своето вълнение с това на феновете, връщайки се към собственото си детство в Златоград и към други епизоди от личното си битие. Изпълненията му на някои от най-великите хитове в българската поп музика допълнително разтупкаха сърцата.

„Силна обич към Виктор, силна енергия, силна носталгия – това беше съдържанието на вечерта. Така беше и наскоро в препълнения Античен театър в Пловдив – заваля дъжд, но никой дори и не помисли да си тръгне. Всички пяха с Виктор.“, споделя топ продуцентът Кирил Кирилов, който е в прятелски и бизнес тандем с Калев. Билетите за 18 и 28 октомври в „Сълза и смях“ също са продадени. Следващите гастроли из Европа са в Германия и Англия, а в Испания искат отново да гледат „Грамофонът“ през  пролетта.

В отношението на публиката към Виктор Калев наистина има нещо различно, отбелязват анализаторите на развлекателната индустрия. При него няма хейт. Неслучайно Виктор Калев има най-сериозния принос за връщането на отсвирения „отбор Лили Иванова“ в „Звездите в нас“, където е член на журито. Както се знае, Калев винаги е готов да падне на колене в респект и да целуне ръка на легендарната Лили.   

Виктор Калев с лекота обединява емоциите в компанията  - заедно с Кирил Кирилов   

           

   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай