Какво му стана? Решението на Брад Пит

Предстои историческа промяна за звездата

Какво му стана? Решението на Брад Пит | StandartNews.com

Светът го познава като легенда от холивудските филми и един от най-великите сърцеразбивачи на всички времена, но Брад Пит не е привързан към нито една от тези концепции и е готов да ги остави в миналото.

През последните години той се насочва повече към продуциране, производство на вино и мебели и изследване на своите сънища.

"Любопитно ми е какво се случва, когато не мога да контролирам събитията. В продължение на четири или пет години преобладаващият ми сън беше кошмар. Сънувах как някой ме дебне и ме намушква. Винаги се случваше през нощта, в тъмното. Виждах се как вървя по тротоар, парк или на крайбрежна алея, а някой излиза от тъмното и ме намушква в ребрата. После се появяваше и друг и осъзнавах, че съм в капан. Не разбирах защо искат да ме наранят", разказва Брад Пит пред GQ.

Лесно е да се види защо актьорът се чувства преследван. Той е сред последните истински филмови звезди, които не могат да отидат някъде, без да бъдат следвани по петите от папараците.

Но на 58 години и след тежък развод с Анджелина Джоли, Пит е готов да се оттегли от статута си на знаменитост, като се появява все по-спорадично на екран, в неочаквани роли, които са далеч от далеч от персонажите, спечелили му авторитета на филмова звезда.

Голямата роля за Пит сега е в продуцентството. Той фокусира вниманието си върху подкрепата за изгряващи автори. Само за година неговата компания Plan B Entertainment е застанала зад няколко адаптации. Първата от тях е Women Talking, разказващ за група жени, които се обединяват срещу своите изнасилвачи.

Продуцира също предстоящия биографичен филм за Мерилин Монро - "Блондинка". Списъка му фигурират още "Подземната железница" и "Любопитният инцидент с кучето през нощта".

"Смятам, че съм на финалната права. Последен семестър или триместър. Предстои ми нова житейска глава и нямам търпение да я проектирам", казва Брад Пит., пише webcaffe.bg,

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай