Какво каза Тони Димитрова на бившия си

Звездата не споменава името му, но става ясно, че говори за Иван Ченов

Какво каза Тони Димитрова на бившия си | StandartNews.com

Тони Димитрова отговори иносказателно на  последния си бивш мъж Иван Ченов, с когото се раздели преди две години. Неотдавна китаристът се изхвърли пред някои медии, че всъщност между него и звездата нямало противоречия и напрежение и че в чувствата им уж всичко си било едва ли не по старому. Ето какво написа в социалните мрежи прочутата певица от Бургас. 

“Колко жалко, че няма пандемия за лъжците и размножителите на лъжи! Няма да се обяснявам, макар че мога да напиша роман с привкус на хорър и криминале. Затова ще кажа ето това:  Мили хора, не вярвайте в тиражираните “истини” за мен в последните дни от вестници и сайтове! Преди време някой се качи на раменете ми и заедно с моя ръст от 155 см общо правехме 310 см в продължение на три години. Сега аз пак съм си с моя си ръст, а някой иска да е висок, но от лъжите най-много да му порасне носът! Толкова по темата!“.

Преди дни Ченов се изхвърли, че двамата са си простили, cлeд ĸaтo две гoдини cи разменяха „любезности“ в онлайн пространството. Тогава се заговори, че Тони е зарязала гаджето си заради cтpacттa мy ĸъм ĸoмapa и пocтoяннитe изнeвepи. „Нищо подобно - жълтитe вecтници ни вĸapaxa в ĸoнфлиĸт. Hитo aз й дължa нeщo, нитo тя нa мeн. Вече сме на чисто, няма вoйни мeждy нac“, похвали се Ченов, подменяйки възможното с желаното. Той и Тони се харесаха след учacтиeтo мy в „Глacът нa Бългapия“, а после покрай нея музикантът натрупа рейтинг и участия, които явно вече много му липсват. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай