Каква рокля избра Валерия за сватбата с Ергена

Победителката във втория сезон ще бъде в романтична феерия

Каква рокля избра Валерия за сватбата с Ергена | StandartNews.com

Валерия Георгиева, бъдещата булка на Евгени Генчев, пробва сватбени рокли от актуалните колекции на световни дизайнери, за да се ориентира в тематичните тенденции за сезона. Сексапилната брюнетка, чиято венчавка с пианиста победител във втория сезон на „Ергенът“ е от най-очакваните светски събития на пролетно-летния сезон, дефилира на Sofia Wedding Expo с тоалетите на „Брайдъл фешън“ – „Проновиас“, „Вера Уанг“, „Мила Нова“, Ранди Феноли, „Модека“, Шери Хил, Alyce Paris. Облякоха ги и „Мис България 2023“ Елизабет Кравец, оперната певица Мария Славова, бизнес дамата Десислава  Ангелова.

„Роклите „принцеса“ са от ефектни бляскави материи - без презрамки, със сърцевидно или тип “морска мида” деколте. Валерия е ослепителна в Enzoani for Celebrities в стил „русалка“ - от два вида френска дантела с ръчно шити кристали и перли, с гол гръб и елегантен шлейф“, коментира Анелия Петкова от „Брайдъл фешън“. В този стил бе представен и тоалет с любимия на булките бранд Milla Nova, съчетан с платинено колие SSG от танзанит и диаманти, гривна, обеци и пръстен.

Рокля от същата серия, но в изчистен силует от микадо в линия „А“ с цепка, колан и перли по V-образното деколте, бе представена в комбинация от ръкавици агнешка напа на Vera Wang и бижута изумруди, перли и диаманти, допълващи модернистичния стайлинг. Елизабет Кравец изгря в ефектна феерия Pronovias  от копринена органза с разкошен силует с фини, блестящи цветя, съчетана с тиара от перли и диаманти, каскадно колие и гривна от таитянски перли.

Красавицата облече и тоалет от три части – пола, бюстие и футуристично сако, подходящ за най- практичните булки. Диамантени обеци, пръстен и колие допълваха ансамбъла. Сред акцентите във визията са супер модерните прорези около талията и високите цепки, изработен от поне 15 метра тюл, а сред акцентите – рубини, бели и жълти диаманти SSG, топаз.

Шоуто се случи сред декорите Adora от жасмин, златисти тропически листа, хортензии, свежи рози, свещи и огледала, а хубавиците бяха гримирани от маестро Кирил Чалъков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Milana
преди 3 месеца

Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук---- https://use.my/zf32

Откажи