Какъв е детският прякор на Меган

Брат й Том го разкри

Какъв е детският прякор на Меган | StandartNews.com

Братът на Меган Маркъл, Том, сподели детския прякор на сестра си, докато разказваше как са пораснали заедно. В момента Том се състезава в "Big Brother VIP Australia", където разкри за обтегнатите отношения със сестра си. По време на шоуто той спомена, че прякорът на Меган от детството е "цвете".

Когато Big Brother го попита какво е да растеш с Меган, той каза: "Беше забавно. Много любов имаше наоколо. Първият й прякор, когато расте, беше "Цвете". В спалнята си имаше декоративни, ярки цветя над креватчето си. Така, когато се събудеше, това беше първото нещо, което виждаше".

Рождените дни на Меган празнували така, както се празнува Коледа.

Той обаче призна, че е направил някои "ужасни грешки" в отношенията им, за които и до днес съжалява, пише dir.bg. Люк Токи, който също се състезава в "Big Brother", получи задачата да убеди Том да напише още едно писмо до кралските си роднини. Том написа на Меган и Хари, че "съжалява от дъното на сърцето си" за писмото, което изпрати преди сватбата им. Писмото не било от човека, който е сега, а вместо това идва от "много тъмна и наранена" част от сърцето му. Той казва още, че не е подъл човек и има много "любов в себе си, която да раздаде".

В същото време, докато Том разказва наляво и надясно за отношенията им, Меган Маркъл се появи в зашеметяваща червена рокля, със съпруга си принц Хари на вечеринка в чест на военните ветерани в Ню Йорк. 40-годишната херцогинята на Съсекс се усмихваше широко пред камерите, докато се носеше по червения килим, с веещата се наоколо дълга рокля, дело на дизайнерите от модната компания Carolina Herrera. Събитието било гала-концерт "Поздрави за свободата" в "Intrepid Sea, Air and Space Museum". На въпрос на репортер дали се гордее с принц Хари, Меган отговори: "Винаги се гордея с него".

Хари се пошегува в речта си пред ветераните че сега живее "американската мечта".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай