Кака Лара стяга сватба

Голямата й дъщеря се сгоди

Кака Лара стяга сватба | StandartNews.com

Кака Лара се готви за сватба. Голямата й дъщеря Бернарда Береану, от брака й с журналиста Владо Береану, се сгоди за приятеля си и колега Сотир Мелев. На третата годишнина от връзката им актьорът поиска ръката на любимата си и тя каза "да" без да се поколебае.

"3 години. Обичам. 3 е любимото ми число... ти, Сотир Мелев, търпелив си. В този период освен многото хубаво, преживяхме бая трудности, което ни прави много силни. Много те обичам, любимо мое момче", пише Бенджи в социалните мрежи.

Влюбените гълъбчета не споделят плановете си за сватбата, но заради продължващата пандемия може би ще предпочетат скромна камерна церемония, отколкото пищно празненство. След щастливата новина за годежа тръгнаха случове, че младата двойка вече крои планове и за наследник.

Бъдещата булка все още е студентка в НАТФИЗ, но вече има роли на професионална сцена – в Театър Българска армия, в който работи и майка й. Бъдещият зет на Кака Лара се изявява като свободен артист. Участвал е основно в спектакли на Маргарита Младенова в театрална работилница "Сфумато".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай