Кака Лара се изповяда за битката с рака

След операцията вече съм здрава, сподели тя

Кака Лара се изповяда за битката с рака | StandartNews.com

Една от най-тъжните новини на изминалата година беше, когато през месец май любимата на всички Кака Лара разказа, че е болна от рак. 

"Месец май се оказа едно голямо приключение и едно истинско пътуване. Буквално беше влакчето на ужасите. Спомням си, че месецът започна с преглед на 2 май. След това трябваше спешно да отида на ядрено-магнитен резонанс, като въобще не очаквах, че ще се стигна до там. Мина се през категоричната диагноза, че това е рак и  човек трябва да си смени приоритетите в ежедневието", разказа Лара Златарева в студиото на "Събуди се". 

"При всички случаи, мисля, че ако не бях попаднала в ръцете на лекари като доцент Седлоев и доктор Спиридонов, нямаше да мога да издържа на цялата тази лудост. Но в крайна сметка се стигна до там, че най-сигурният вариант е операция и, когато премине всичко това, да сме сигурни, че всичко вече е наред. Диагнозата след операцията се оказа псевдо ангиоматоза. Общо взето финалът на тази история е положителен, но много поучителен. Днес вече съм по-добре - по-скоро психически, защото физически минах през това изпитание, но психически беше много натоварващо, наистина заради тази шантава диагноза", сподели актрисата. 

По думите ѝ, докато чакала пред кабинетите на лекарите, се запознала с много жени, част от които нямали нейния късмет да чуят тази диагноза.

"След преживения страх се оказа, че диагнозата не е рак. След операцията вече съм здрава. И искам да кажа на всички хора, които преминават през това, да не губят надежда. Защото, говорейки с лекарите, се оказа, че тази диагноза все по-често се появява. Наричаме я "диагноза артист, който имитира рак", посочи Кака Лара. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай