Как Ваня Червенкова пребори вируса

Без паника и парни бани, зарежете месата и млечните продукти

Как Ваня Червенкова пребори вируса | StandartNews.com

Бизнесдамата Ваня Червенкова, която успя да пребори К-19, дава полезни съвети. Тя е направила много консултации с доктори от България и Русия е и категорична в своята концепция. Жената, която преди години оцеля по Божията милост и воля след стрелба, призовава – на първо място без паника.

„Привет на всички, които ще прочетат този пост. Може и админите на ФБ да не го разрешат, защото ще си позволя да дам съвети как се лекувах по време на карантината. Напоследък се увеличават приятелите, познати,  а и много непознати , които ми се обаждат и пишат, за да споделя всичко, през което преминах. Искам да го споделя, виждайки застрашителния брой в статистиката и от цялото си сърце да помогна с опита, който имам. Разговаряла съм с много лекари както в България, така и в Русия. В Москва се срещнах и със завеждащия ковид отделение за цялата Московска област. И така:

Изключително е важно да запазите спокойствие и при първи признаци на започнете лечение. Казвам какво съм приемала аз, за да няма проблеми с администрацията на мрежата!

Освен медикаментите, ето какво е изключително важно:

3 литра вода, в която има настърган хрян и джинджифил, 7 лимона, 2-3 лъжици мед, 1 лъжица куркума. Сместта не се вари! Престоява 2 часа, прецежда се и се пие по една чаша на всеки два часа.

Да стоите и спите на проветрено място. Непрекъснато да се проветрява! Тъй като потенето е неестествено и много при повечето заболели - да се къпете след всяко потене и да се преобличате!

Обикновено на седмия-осмия ден се губят обоняние и вкус аз започнах прием в големи количества на витамин В комплекс! Тези, които могат да си позволят, да си купят пръстов пулсоксиметър, за да се следи непрекъснато кислородната сатурация!

Лека храна, избягвайте меса и млечни продукти! Да! Непрекъснато ще ви се спи.

Никакви физически натоварвания, никакви сауни и парни бани! Почивайте , спете, пийте много вода с лимони! Не се отчайвайте, ако се почувствате добре и изведнъж отново се влошите! Така е до 14-18 ден. Загубилите вкус и обоняние ще започнат възстановяване след около месец! Седмица, десет дни след като се излекувате, организмът ще започне да изгражда антитела. Добре е да си пуснете тест за тях! Не подценявайте вируса! Всички конспиративни теории в момента няма да обсъждаме! Аз също имам свое становище и съм го споделяла неведнъж. Ваксина не се прилага година, след като сме минали Ковид 19. За останалите е въпрос на личен избор, но при прилагането и трябва да останете под лекарско наблюдение 180 дни, това е правило в Русия. Ние, хората можем всичко, стига да го поискаме – ще се преборим и с този бич.

И хейтърите... веднага марш от стената ми, нямам време да следя всичко засега, че съм в клиника заради моя Бижу.. не че по-късно няма да ви избърша.. негативно, заядливо племе." 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай