Защо Катя от "Ритон" гладува по цял ден

Певицата се е подложила на строг режим в началото на втория локдаун

Защо Катя от "Ритон" гладува по цял ден | StandartNews.com

Фото "Плейбой"

Лятото е в разгара си и всеки се стреми да изглежда добре в яркия за сезона аутфит. Но за тази цел трябва да се лиши от прекомерни кулинарни удоволствия. Малцина са късметлиите, които могат да си позволят разточителство на трапезата, което след това да не разгневи кантара. Ето как го правят звездите.     

Култовият дует „Ритон“ се завърна с нов хит - „Брой до три“. Катя - любимка на няколко поколения, зарадва мъжката аудитория, като се появи по бански в клипа към парчето. 63-годишната звезда демонстрира безупречна фигура, достойна за завиждане. Как Катя е успяла да влезе във форма? Здравко - партньорът й на сцената и в живота, разкри, че певицата е използвала пандемията, за да се стегне. Катя сподели, че се е подложила на строг режим в началото на втория локдаун. Диетата, на която се спира, е интервалното гладуване. Ритонката се храни само 4 часа в денонощието - между 12 и 16. Признава, че и без това не закусва, така че лесно влиза в ритъм, а сега вече е свикнала и да не вечеря. Всеки ден следи теглото си изкъсо на кантара. Спазвайки този режим, Катя сваля 9 килограма.

Ани Салич пък е решила да се отдаде на лятно прочистване. Известната телевизионна водеща се е нахъсала да свали няколко ненужни килограма, като мине на здравословна диета от плодове и зеленчуци. Набляга на диня и череши. Звездата от Нова телевизия се похвали, че вече е с два килограма надолу.

Гала продължава да засрамва по-млади колежки с перфектната си фигура. 54-годишната водеща на „На кафе“ разкри, че с 90-дневната диета се е отървала от няколко излишни килограма. Телевизионерката споделя, че е свалила 6 от тях само за месец по време на режима и то без да гладува и без да изпитва какъвто и да е дискомфорт или липса на енергия. Гала не крие, че след 50 поддържането на фигурата изисква повече внимание и усилие, тъй като метаболизмът се забавя. Тя се доверява на 90-дневната диета, защото други режими, които е пробвала досега, вредят на здравето. 

Автори на 90-дневната диета са две словенки. Основният й принцип е разделното хранене по дни. През първия се консумират белтъчини, през втория – бобови, третия – въглехидрати, а четвъртия – плодов. След това се започва отначало, докато се достигне до 90-ия ден. На всеки 29 дни се прави и воден режим, по време на който се пият единствено чай и вода.

Диетата стана много популярна, защото не изключва любимите ни лакомства като шоколада и сладоледа, или пък вкуснотии като пържените картофки. Режимът продължава три месеца и средно се свалят по около 15 килограма. Много хора обичат поддържат диетата и след третия месец, тъй като е лесна и ефективна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай