Как Кейт и Джил изплашиха деца. УНИКАЛНИ СНИМКИ

Херцогинята на Кеймбридж заведе първата дама на САЩ в училище

Как Кейт и Джил изплашиха деца. УНИКАЛНИ СНИМКИ | StandartNews.com

Кейт Мидълтън и Джил БайдънНе само американският президент Джо Байдън имаше "страхотен първи ден" във Великобритания. Съпругата му Джил прекара невероятно в компанията на Кейт Мидълтън. Херцогинята се представи като блестяща домакиня, предават медиите на Острова

Днес се състоя първата среща на 39-годишната Кейт Мидълтън и 70-годишната Джил Байдън . Херцогинята на Кеймбридж и първата дама на САЩ се срещнаха в Корнуол, където посетиха местно начално училище и участваха в образователна кръгла маса.

По време на семинара Кейт Мидълтън и Джил Байдън говориха заедно с британски образователни експерти за правата на жените и децата.

Джил Байдън и Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън избра рокля на английския дизайнер Александър Маккуин

Но срещата на двете дами с децата започна с конфуз. Когато първата дама на САЩ и херцогинята на Кеймбридж влязоха в училището, хлапетата ги поздравиха с мълчание.

Кейт Мидълтън и Джил Байдън

Те се изплашиха до смърт, каза с усмивка Джил.

Официалната среща между Кейт и Джил се състоя в навечерието на срещата на върха на Г7 тази вечер, в която херцогинята ще участва със съпруга си принц Уилям, кралица Елизабет II, принц Чарлз и съпругата му Камила.

Джил Байдън и Кейт Мидълтън

Джил Байдън и Кейт Мидълтън

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай