Как Караянчева облекчава болките в гръбнака

Фотограф я закачи във Фейсбук за това, че по странен начин е направила стола си удобен

Как Караянчева облекчава болките в гръбнака | StandartNews.com

Председателката на Народното събрание Цвета Караянчева отговори на фотографа Веселин Боришев, който публикува снимка на стола на шефката на парламента с привързана към него възглавница.

С ироничен коментар фотографът отбелязва "удобството преди всичко". Днес обаче Караянчева обясни, че не става въпрос за никаква екстра, а напротив - за здравословни проблеми.

"Във връзка с публикувана снимка с коментар от Веселин Боришев относно работното ми място в пленарната зала, държа да направя едно единствено уточнение: след катастрофата, която претърпях на 15 септември миналата година, получих спукване на първи и трети гръбначен прешлен. Това "удобство" е на стола ми още оттогава. В продължение на 4 месеца носех всекидневно медицински корсет за фиксиране на гръбнака. По лекарско предписание продължавам да го нося и сега при пътуване с автомобил. Така че всеки сам може да прецени дали това е каприз, удобство или глезотия. Всеки, претърпял подобно произшествие с подобна травма, би ме разбрал", написа във фейсбук шефката на Народното събрание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай