Как да пестим в Gastronom.bg с карта от Fibank

Промоцията е валидна до 15 март

Как да пестим в Gastronom.bg с карта от Fibank | StandartNews.com

Пазарувай в Gastronom.bg, плати онлайн с карта от Fibank и спести 10%

Ковид-19 промени коренно начина ни на живот и мислене - от една страна ни отдалечи физически, но от друга ни направи по-близки и всеотдайни един към друг повече от всякога. Именно грижата е висшата ценност, която в момента е задължителният елемент, който всеки от нас като гражданин, родител и потребител, търси. И именно на тази база взема своите решения, които са все по-малко емоционални и все повече залагат на рационалното.

Времето прекарано вкъщи стана много повече, отколкото преди, а това, което губим, чакайки на опашка пред поредния магазин – все по-малко. В тази ситуация онлайн магазините за пазаруване са логичен, приятен, лесен и безопасен за здравето ни избор. Само с няколко клика от дивана в хола вече можем да си купим всичко от първа необходимост.

Прекрасно е, когато намерим онлайн магазин, който ни предоставя широк избор не само от внимателно подбрани хранителни стоки, но и такива за дома, за лична грижа, дори за домашния ни любимец. Такова онлайн място има и то е Gastronom.bg. Екипът, който създава проекта, доказва, че максимата „Доброто старо… ново“ е постижимо надграждайки най-доброто от съвременните традиции в пазаруването по най-надеждния начин – бързо, лесно, достъпно и с професионално отношение, директно до вратата ни.

Именно тук грижата и всеотдайността се срещат, и образуват страхотен съюз, в който влиза Gastronom.bg и Първа инвестиционна банка. В рамките на цял месец всеки клиент на Fibank - физическо лице, което притежава  дебитна или кредитна карта с бранда на Mastercard или Visa, издадена от Първа инвестиционна банка АД, получава 10% отстъпка от всяка своя поръчка, заплатена онлайн.

Промоцията е валидна от 15 февруари 2021 г. до 15 март 2021 г. включително.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай