Кадиев заведе годеницата си в най-безопасната държава

Снимки от екзотична държава

Кадиев заведе годеницата си в най-безопасната държава | StandartNews.com

Източник: lifestyle.bg

Сашо Кадиев и съпругата му Ивелина Чоева този път смаяха всички с дестинацията, която са посетили. Те са отишли на едно наистина екзотично място. Влюбената двойка е в Оман, а на кадрите, с които двамата спряха дъха в мрежата, са на хиляди метри височина.

Кадиев, когото от началото на тази година гледаме и като водещ на новото шоу на bTV "Кой го знае", очевидно се наслаждава на новия си работен ритъм, благодарение на който може да си позволи да отделя много повече внимание на годеницата си.

 

 

"Посетихме природния резерват Jabal Samhan, който се намира на около час от Salalah и е чудесно място за разходка и красиви гледки", пък ни информира моделката от профила си. Тя не пропуска да влезе за кратко и в ролята на истински гид за природните забележителност на екзотичното местенце.

"7 интересни факта за Оман. 1 - Оман е най-старата независима държава в арабския свят, 2 - Оман е едно от най-старите населени от хора места на Земята, 3 - Оман е една от най-безопасните страни в света, 4 - Оман има пет обекта на ЮНЕСКО за световно наследство, 5 - Оман е раят за наблюдателите на птици, 6 - Оман е дом на един от най-старите пазари в света, 7 - Оман произвежда най-добрия тамян в света",информира Чоева, пише show.blitz.bg.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи