Извънредно от Лондон! Чарлз взе важно решение за Хари и Меган

По-малкият син на краля е получил имейл от служители на Бъкингамския дворец

Извънредно от Лондон! Чарлз взе важно решение за Хари и Меган | StandartNews.com

Хари и съпругата му Меган са поканени на коронацията на крал Чарлз Трети, съобщи АФП, позовавайки се на "Сънди Таймс". Все още обаче няма яснота дали двойката ще присъства на събитието.

Според говорител на принц Хари и съпругата му по-малкият син на краля е получил имейл от служители на Бъкингамския дворец, отнасящ се до коронацията. "Няма незабавно взето решение от страна на херцога и херцогинята", се казва в съобщението на говорителя на принц Хари.

Завръщането на херцозите Съсекс във Великобритания беше обект на множество спекулации в британските медии през последните месеци, особено след яростната атака на Хари и Меган към членовете на кралското семейство, включително в телевизионната документална поредица, посветена на живота им и разпространена от Нетфликс.

В събота вечер принц Хари направи нови признания в предаване пред специалиста по травми Габор Мейт. Разговорът между двамата се излъчваше в интернет по платен канал.

Принц Хари сподели, че винаги се е чувствал различен от останалите в семейството си и че е израснал в разбито семейство.

Правя всичко възможно да не пренеса травмата на своите деца - Арчи, 3 г., и Лилибет, 1 г., каза още принц Хари.

Принц Хари и съпругата му живеят в САЩ и се връщат по изключително редки поводи във Великобритания - като погребенията на принц Филип и кралица Елизабет Втора. Принц Хари пристигна сам за погребението на дядо си през 2021 г.

По време на престоите си във Великобритания двойката отсядаше в резиденцията си Фрогмор котидж. През тази седмица обаче стана ясно, че крал Чарлз Трети е изискал от херцозите Съсекс да освободят имота до началото на лятото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай