Изпращала ли е Димитрова голи снимки на дъщерята на Вергов

Скандалът между актьорите не стихва

Изпращала ли е Димитрова голи снимки на дъщерята на Вергов | StandartNews.com

Тези дни се появиха слухове, че Диана Димитрова си е позволила да изпрати на невръстната дъщеря на Юлиан Вергов Алена свои голи снимки, които актьорът е открил в телефона й и затова е побеснял и е вдигнал чудовищен скандал на колежката си от "Откраднат живот". Димитрова вади на показ всяка подробност от случилото се и реши да коентира темата с голите снимки. 

„След писанията, че съм се пращала гола на дъщерята на Юлиан Вергов, чакам да излязат и с това, че съм човекоядец. “  

„Не знам по какъв начин да разясня това писание. На мен също ми е любопитно да видя тези известия и би трябвало към Юлиан Вергов да се обърнете. Той излиза с тази позиция в медиите и на този стадий единственото, което мога да кажа в тази ситуация, е, че ще го осъждам за неистина “, добави Диана.

Въпреки че изрично отхвърля да е блъснал актрисата, Юлиан твърди, че Димитрова се опитвала жестоко да манипулира наследницата му. Според писанията Димитрова отправила и недвусмислени полови реплики към момичето, което по това време е било на 15 години.

„Не желая да разясня дали се познавам с дъщерята на Юлиан. Тук към този момент става въпрос за съществени обвинявания, само че другояче всички гадаем какво тъкмо има на тези известия, и на мен ми е любопитно да ги видя“, споделя актрисата, пише "Блиц".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай