Изненада! Влиза ли се по втория начин в "Игри на волята"

Участниците от различни сезони се познават

Изненада! Влиза ли се по втория начин в "Игри на волята" | StandartNews.com

Връзкари ли са повечето от участниците в "Игри на волята"? Този въпрос занимава феновете на формата, след като Иван Рълев хвърли бомбата, че се познава в истинския живот с бившия си съпленник Цветомир. Двамата се готвят дълги години заедно за шоуто, призна още младият зъботехник. Със сигурност в тренировките се включва и братът на Иван, който е в племето на "Изгонените".

По-наблюдателните в социалните мрежи веднага разкриха, че въпросният Цецо, който вече е част от "Амазонките", е засичан редовно с бивш участник в "Игрите" - Борис Налбантов, или Боби. Двамата качвали редовно сторита, което надява на мисълта, че са верни другари.

Думите им се засилват и от факта, че куп участници от предни сезони празнуват рождения ден на Рълев, който бе в понеделник. На партито, на което всички изгледаха първия епизод на седмицата, са сребърният медалист от миналия сезон Филип, както и други от участниците от 2022 година - Аспарух, Ники Чакалов.

"Няма откъде да се познават, че чак да се канят на лични празници, освен ако не са приятели", коментират в най-голямата група в социалната мрежа феновете на любимото шоу. За друг от участниците - Мартин, пък се знае, че е набутан в продукцията от бившата си половинка Емануела. Фолкдивата още през миналата година се похвали, че е уредила ексгаджето си за шоуто, тъй като Елвиса бил страшен фен на формата, припомня "България днес".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай