Изненада! Ще познаете ли тези певици преди корекциите?

Стара снимка от времената, когато бяха почти натурални

Изненада! Ще познаете ли тези певици преди корекциите? | StandartNews.com

Стара снимка на Емилия и Глория върна спомена за двете певици от времената, когато бяха почти натурални, пише Hotnews.bg.

Фолкаджийките все още са си с истинските носове, а бузите им, които стават за щипане, са без задължителните вече огромни скули. И макар устните им да са уголемени, а челата им без нито една бръчка, лицата им са много по-одухотворени, отколкото днес, когато всички заприличаха на Галена и изглеждат напълно еднакви. Стара снимка сподели Емилия, докато Глория си затрая.
 
От снимки на нейната внучка Галина обаче ясно могат да се видят истинския нос, овал на лицето и очите, характерни за фамилията. Щерката на Глория също отдавна е толкова тунингована, че за предишнотот й "аз" никой не си спомня. Много предвидливо годината на щракването на снимката не се вижда. Освен бюст, скули, устни, нос Глория и Емилия, са си пипали и брадичката. Гло винаги е отричала, че е извадила едното си ребро, за да бъде по-слаба, като твърди, че дължи фигурата си на доктор Емилова и новия си Добри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай