Изненада! На кого стана майка Аня Пенчева

Историята е твърде любопитна

Изненада! На кого стана майка Аня Пенчева | StandartNews.com

Доста изненадваща промяна за много популярна наша актриса.

Секссимволът на родното кино и театър Аня Пенчева става майка на фолкпевеца Фики, пише „Телеграф“.

Големият син на Тони Стораро зарадва феновете си в първия ден от новата година, като пусна тийзър на предстоящия си клип.

От него става ясно, че Фики е с изцяло променена визия, както и че в спота участва голямата актриса Аня Пенчева.

„От няколко години той мечтае да снима с нея, още откакто ги събрах в турнето от поредицата „Актьорските вечери“, където бе специален музикален гост. Ето че сега се появи подходяща песен и нямаше никакви колебания кой да изиграе майка му. Режисьор е едно младо момче. Снимките започнахме на обяд и приключихме в три сутринта.

Специално с Аня снимахме около 4 часа. За общите им сцени наехме една вила в Горна баня - имахме както вътрешни снимки, така и в градината. Това беше точно в деня, в който заваля първият сняг“, разказа Кирил Кирилов.

Във видеото мениджърът на Мариус Куркински, Виктор Калев, Ненчо Илчев, Иво Аръков, Кирил Ефремов и още безброй от най-големите български актьори също има роля, но не на екрана, а зад кулисите. „Аз му направих стайлинга на Фики - той е със зелени очи, дълга коса и целият в татуировки. Аня нямаше нужда от стайлинг, тъй като трябваше да изглежда по домашному.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай