Изненада! Култова депутатка обръща живота на Ани Цолова

С какво начинание са се хванали двете

Изненада! Култова депутатка обръща живота на Ани Цолова | StandartNews.com

Анна Цолова напоследък не говори много за бизнеса си с обучения по публично говорене, за който се твърди, че буксува, но има шансове да блесне в шоубизнеса.

Бившата тв водеща влиза с летящ старт в комедията. Дебютът й ще е в зала 1 на НДК на 7 март в специално шоу, което се играе пред публика само веднъж и никога повече не се повтаря.

Заедно с нея на сцената ще е депутатката от Демократична България Елисавета Белобрадова. 

Комедийното шоу, в което ще участва Анна Цолова, се прави в навечерието на женския празник – 8 март, и по традиция е посветено на чисто женски теми като майчинството, наднорменото тегло, отношенията с мъжете и т.н. Смешките в него обикновено са доста пиперливи, езикът – грубоват, но публиката като цяло си изкарва добре

Депутатката Елисавета Белобрадова е свързана с въпросните изяви много преди да влезе в Народното събрание, но освен нея, на сцената досега са излизали основно дами от шоубизнес

Организаторите на събитието явно са видели комедиен талант в Ани Цолова, макар че една ли има тв зрител, който си я представя в ролята на комедиант. Билетите за събитието вече са в продажба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай