Изненада. Къде избяга Ергенът

По празниците отпраши за Нидерландия

Изненада. Къде избяга Ергенът | StandartNews.com

Най-известният ерген у нас Виктор Стоянов си угоди по начин, по който нито една от участничките в предаването не би могла да направи.

По празниците хубавецът отпраши за Нидерландия, където попадна на честванията на техния национален празник Денят на краля. Празникът се отбелязва на 27 април, рождения ден на краля на страната Вилем Александър. Денят на краля символизира национално обединение и е повод за всеобща веселба. Според традицията всеки трябва да е облечен в оранжево или да носи нещо в националният цвят на страната. Той се асоциира с името на кралското семейство.

Виктор показа оранжевото шествие в най-големия град Амстердам, а после се наслади на любимата си страст - високите скорости. В компанията на свои приятели той се включи в тестово каране на лъскави автомобили на специална писта.  На стори в инстаграм Виктор показа полетата от лалета в страната. Явно Стоянов обмисля покупката на нов автомобил с хонорара от предаването, смята "Хотнюз".

Само мачото и водещият Наум Шопов са получили пари за участието си в "Ергенът". Момичетата са били там, за да станат известни.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай