Изненада! Какво става с внучката на Тодор Колев

От две години Теди се опитва да прави кабаре в България

Изненада! Какво става с внучката на Тодор Колев | StandartNews.com

Внучката на незабравимия Тодор Колев – Теди Гууд, ще влезе в ролята на Лилава принцеса за първото бурлеск драг кабаре, обяви пред „Телеграф“ самата тя. 

Спектакълът ще се състои на 7 април в залата за събития „Пиротска 5“, а билетите за него вече се продават на цени от 40 и 50 лв., както и ВИП пропуски по 60 и 70 лв. 

От две години Теди се опитва да прави кабаре в България, след като преди това 4 лета го е правила в Лондон. „Дълго търсех къде да го направя и се оказа, че в България няма такова.

В „Дружба“ е имало един вариететен театър и той е фалирал. Тук изглежда се страхуват от еротичната страна на кабарето, но ако очакват чалга, силиконки и плеймейтки – няма да има нищо такова. В „Мулен Руж“ танцуват най-красивите жени в света, те също са с лепенки на зърната, но като погледнеш това перфектно тяло, тези страхотни костюми, очите ти се пълнят с красота и приказност“, разказа актрисата.

Събрала е около нея петима артисти, с които са ядрото на кабарето, а трупата им се допълва от още двайсетина души. За провеждането на събитията е регистрирала и фирма „Буум ентъртейнмънт“ и се надява някой ден да има физическо средище на сродните си души. „Всяка една от танцьорките в „Лидо“ е облечена в 1000 евро, докато ние нямаме тези възможности. За нас Китай е манна небесна, защото оттам си поръчваме евтини костюми, които после преправяме и доушиваме. Ако един фрак с пайети струва 500 лв., от китайците го взимаме за 100“, издава Теди. 

Тя самата ще покаже най-доброто от себе си на 7 април. „Коронният ми номер е Лилава принцеса, която излиза с четирима танцьори. Имам огнен бурлеск – понеже залата е по-голяма, ни разрешиха огньовете. Ще покажа и своя цирков номер със светещите обръчи, който ме храни в последните 5 години“, издаде звездата от „Откраднат живот“. Гости на голямото шоу ще бъдат певицата Мила Роберт и актьорът Камен Воденичаров. „Мила прави специални хореографии с нашите танцьори, които ще могат да ги видят само в нашето кабаре. Камен пък ще изпее две песни изненада. В предишно наше шоу бяха с Тончо Токмакчиев, слагаха перуки, марабу, сега сме му избрали един лъскав костюм“, добави още Гууд. Цялото шоу включва и джаз банда и ще продължи няколко часа, а за нетърпеливите на 17 февруари ще направят кабаре в по-малък формат

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай