Изненада! Ето какво прави Биляна Гавазова след bTV /Фото/

Журналистката е поела в нова професионална посока

Изненада! Ето какво прави Биляна Гавазова след bTV /Фото/ | StandartNews.com

Месец след като изненадващо напуска Би Ти Ви след 11 години стаж в медията, Биляна Гавазова е поела в нова професионална посока. Журналистката сподели, че се е превъплътила в ролята на учителка в столичното 111 СУ „Михаил Арнаудов“.

Бившата тв водеща преподавала на седмокласниците там по покана на ръководството на школото. Целта ѝ била да им предаде своя житейски опит, да им помогне да се ориентират в избора на професия и да сподели тайните на журналистиката и телевизията пред гимназистите. Учениците останали впечатлени от нейната харизма и си пожелали пред директора на училището Биляна да остане за постоянно техен учител, пише "Ретро".

Не е изключено Гавазова да смени тотално амплоато и от журналист да се преквалифицира в преподавател. Двама нейни близки колеги, които напуснаха Би Ти Ви малко преди нея, вече се ориентираха в същата посока.

От година бившият шеф на новините в телевизията – Венелин Петков, е учител в едно от най-скъпите и елитни частни училища в София. Там той преподава на деца между I и V клас, като уроците изнася единствено и само на английски език, а предметът, за който отговоря, е „Глобални перспективи“ и не присъства в стандартните учебни програми на държавните училища.

Неговата бивша изгора и колежка – Гена Трайкова, също намери реализация след мистериозното си уволнение от телевизията в сходна посока. Бившата главна редакторка на новините в Би Ти Ви от месеци чете лекции пред хора с различни сексуални ориентации от всякакви възрасти към столична фондация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай