Изумително! Хари с бясна атака по покойната кралица

Твърди се, че е минал всякакви граници

Изумително! Хари с бясна атака по покойната кралица | StandartNews.com

Идва ли болезненето стъпване по земята?

Принц Хари е все по-недоволен, защото нещата в бизнес план не му се получат, а финансите на херцозите на Съсекс намаляват значително с всеки изминал ден.

Близки до принца, който от две години вече живее в Съединените американски щати, разкриха за скандална негова изцепка, свързана с покойната му баба – кралица Елизабет II.

Херцогът на Съсекс си е позволил да отправи много грозни обвинения към нея и това най-вероятно ще изправи цяла Великобритания на нокти.

Хари обвинява пандемията от коронавирус и смъртта на баба му за провала на медийните му проекти. Той твърди, че именно кончината й е повлияла на спада на популярността на него и Меган.

„Те смятат, че са изтеглили късата клечка“, издават близки до херцозите.

Експертът по връзки с обществеността Едуард Корам-Деймс смята, че интересът към Хари и Меган е основан единствено на скандалите и никой няма нужда от тяхното „креативно съдържание“.

„Повечето хора ги гледат просто от воайорство, точно както гледат например „ВИП Брадър“., казва той и добавя, че херцозите вече са изчерпали потенциала си по отношение на скандали.

Говори се, че книгата на Хари Spare (Резервен), която разкрива подробности за живота му и този на кралското семейство, търпи провал и интересът към нея е изключително вял.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай