Неделя,

Ивайло Захариев разкри подробности за сватбата

От: Агенция Стандарт -
Ивайло Захариев разкри подробности за сватбата
A
A
A

Ивайло Захариев и неговата любима Станислава Славчева Захариева преди седмица сключиха брак, а днес в студиото на „Събуди се“ разкриват интересни подробности около сватбения ден, който изглежда точно като по филмите.

„Предложих на Стани преди една година, в момент, в който тя не очакваше. Помагаше ни за представлението „Поручик Бенц“ и я изненадах на сцената. Беше изненада, придружена от всякакви емоции“, споделя Ивайло Захариев за предложението, което е направил към любимата си.

„Не го очаквах, тъй като в тази седмица имахме малко неразбирателство, но мястото и пръстенът, бяха много добре подбрани. Аз загубих дар слово и дори и „да“ не успях да кажа. Загубих гласа си от притеснение“, допълва разказа на съпруга си Станислава.

„Не се ръководя от модни тенденции и вярвам, че има смисъл в това, да се вречеш във вярност на някого и да му обещаеш, че ще бъдеш с него завинаги. Това е начинът да имате свобода между вас. Не е добре да живееш в съмнения. Бракът не е гаранция, но имаш едно спокойствие, че след като си направил тази крачка, няма да правиш неща зад гърба на другия“, разкрива подбудите си да сключи брак Ивайло.

„Обсъждахме преди това тази стъпка, тъй като всеки от нас има минало и деца. Техният живот зависи от нас и затова подходихме пресметливо“, разказва младата съпруга.

„Планирахме сватбата за пролетта и само броят на гостите беше съкратен. Иначе цялата красота, която Стани беше измислила, се осъществи, се включва Ивайло в разговора относно плановете, които са имали за сватбата си.

„И двамата сме кинофенове и решихме да вплетем в украсата различни елементи, като например стара филмова лента, която използвахме като панделка. Имаше малки статуетки „Оскар“, кутийки за пуканки и мястото – лятно кино, също предполагаше към темата. Подбрахме внимателно и музиката. Трябваше да е свързана с киното, като саундтраци на филми и се получи“ разказва Стани за темата и организацията на мечтаната сватба.

„Децата ни присъстваха и бяха много развълнувани. Малката Никол получи рокля като на мама. Момчета също се забавляваха и помагаха, но без да са ангажирани. Те сами поемаха инициативата и ни подкрепяха в този нов съвместен път. Участваха заедно с Ники Станоев, който ни беше и кум и водещ на събитието“, разказват двамата младоженци.

„Това е радостта ни и вярваме, че можем да запалим някой друг също да я изпита. Не трябва да се притеснява и да има смелостта да направи тези крачки. Наистина бракът си е едно голямо обещание, но идва и удовлетвореността от тази крачка“, това е обяснението на Ивайло за свободата, с която споделя съкровените си лични преживявания, които често остават скрити при популярните лица.

„Дадохме си дума да си обединим пътя“, това са първите обещания, които двамата млади си дават. „Аз съм много за споделянето на вътрешният духовен живот – на емоции, преживявания и впечатления, които са ни белязали през деня. Също така и приятелството, което си остава на първо място при нашите взаимоотношения. Не трябва да се влиза в рутина.“

Наскоро актьорът е приключил работата си по документалния филм „Зад завесата“, създаден от екипа на спектакъла „Кризисен център“, в който се проследява турнето на представленията. Целта е зрителите да се запознаят с работата на актьорите преди и по време на спектаклите, играни в страната. Филмът може да се види в YouTube канала на Ники Станоев. На 5 октомври, вторник Ивайло Захариев ще бъде гост във Враца с представлението на Шуменския театър „Въведение в тяхната картина“.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички