Петък,

Ивайло Захариев изплю камъчето за развода

От: Агенция Стандарт -
14417
Ивайло Захариев изплю камъчето за развода
A
A
A

Ивайло Захариев проговори за развода с бившата му съпруга Миряна.

„Най-голямото изпитание, пред което съм бил изправян от Бог, е моят развод. Това беше нещо, през което не исках да преминавам. Не исках да слагам край. Направих всичко възможно да запазя този брак”, заяви актьорът в ефира на Нова. И допълни: „Мълчанието ми по този въпрос даде повод за много спекулации и грешни интерпретации”.

„Реално разводът беше поискан от мен. Не става дума за изневяра, не за някакви конкретни мои действия. Със сигурност имам вина в това да сме се разделили и човекът отсреща да е почувствал, че трябва да се разведем. Но вярвам, че имаше и други изходи от тази ситуация”, подчерта той.

Според него този брак е приключил заради може би грешните очаквания на бившата му съпруга. „Допускам, че си е представяла едни неща, а животът ѝ е предоставил други. Но тя не ми каза ясно какво си е представяла. Казани са ми някои неща които съм правил, но така и не разбрах, какво всъщност е трябвало да правя. Почувствах се предаден, Търпял съм много неща, които един мъж не би изтърпял. Едно от тях е дистанцирането ни”.  


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com