Иван и Ирина се врекоха в Барселона

Иван и Ирина се врекоха в Барселона | StandartNews.com

Нико Тупарев кумува на телевизионния продуцент и половинката му

Телевизионният продуцент Иван Христов се е оженил в Барселона за дългогодишната си половинка Ирина Тенчева. Това разказа самият той в предаването "Преди обед" по bTV, оборвайки последните слухове, че имал намерения да се връща при бившата си Вихра.

Самата Ирина пък в неделя вечер загатна за церемонията, след като публикува в социалната мрежа снимка, под която е написала многозначително "Щастлива съм".

Кумове на щастливото събитие са били продуцентът Нико Тупарев и жена му Катя Попова, която е шеф на рекламна агенция. Андрей е имал очаквана и важна роля - да бъде водещ на партито. Между Иван и Андрей обаче се е настанил сериозен конфликт - темата за здравословния начин на живот. Христов минал на фронта на диетите, спорта и отказа от алкохола, докато Андрей все още обича да си живее както на младини.

Говори се, че решението на Иван да промени стила си на живот се дължи именно на Ирина. Двамата се казаха "Да" след дълги години междусемейни драми. Съвсем скоро след пищната си сватба с Вихра Христов реши да напусне "отчаяната съпруга" заради любовта си към Сарачинова. Ирина също се раздели със съпруга си, за да се събере с водещия на вече останалото в историята предаване "Сблъсък". Клюката гласи, че Христов и Ирина сега най-сетне са заискали и да имат общо дете.
Иван и Андрей са много доволни от старта на новия си продукт - риалити сериала "Истински истории". "Най-абсурдните случки се раждат от живота. Той е по-гениален от всеки сценарист. Рейтингите ни минаха дори турските сериали, което значи много", заяви Иван в "Преди обед". Той похвали психоложката Ани Владимирова за огромния ресурс от истински истории, на които тя е била свидетел в практиката си и които тепърва ще влизат в риалитито.

Иван захапа Деси и Сашо Кадиев, че преиграват като водещи и ги посъветва да се учат от Кеворк Кеворкян. Кадиев пък разказа как третият гост в предаването - Станимир Гъмов, се появил в четири часа сутринта у тях със саксия с цвете, което отмъкнал от някаква тераса. А Иван показа есемес, пратен от Гъмов в шест сутринта, в който актьорът го моли да го събуди в 9, за да не се успи за гостуването си в предаването

Надали той е променил навиците си заради новата си любима - Бориса Тютюнджиева. Актьорът се опитва да запази в пълна тайна подробностите около техните отношения. Според светските хроникьори красавицата засега успява да овладее характера и темперамента на очилатия чаровник, син на известния диригент Васил Арнаудов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай